Leider haben  wir das noch nicht in Ihre Sprache übersetzt.  Für Ihre Bequemlichkeit  werden wir uns bemügen das so schnell wie möglich zu machen

okolina

Rivijera Crikvenica nudi raznovrsne mogućnosti za odmor ispunjen kvalitetnim i bogatim sadržajima. Prekrasne pješčane, šljunčane i stjenovite plaže, mirne uvale, čisto more i šetnice oplemenjene mirisom i ljepotom mediteranskih biljaka, pružaju savršen sklad opuštanja u prirodnom okruženju te zdravoj i ugodnoj klimi. Glavna gradska plaža u Crikvenici je pristupačna osobama s invaliditetom, mnoge plaže imaju sportsko-rekreativne centre, zabavne sadržaje za djecu i bogatu ugostiteljsku ponudu, a pokraj lučice Podvorska u Crikvenici se nalazi plaža za kućne ljubimce.

Aktivan i zanimljiv odmor jamče raznoliki sportsko-rekreativni sadržaji na kopnu i moru: mini golf, badminton, košarka, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, skijanje na vodi, wakeboard, vožnja padobranom, jedrenje, ribolov, ronjenje i mnogi drugi. Biciklističke staze vode od morske obale i sežu u Vinodolsku dolinu, daleko od glavnih prometnica te su idealne za bicikliste rekreativce, treninge i utrke. Jedan od mnogih oblika rekreacije je i trčanje ili šetnja uz obalu, borovom šumom uz more ili po živopisnim kršovitim i šumovitim planinarskim stazama i šetnicama u zaleđu.

Svakako vrijedi posjetiti Ljubavnu cesticu, jednu od najljepših šetnica na crikveničkome području te Adrenalin park u Crikvenici, koji nudi vrhunsku zabavu za sve željne jedinstvenog doživljaja. U ponudi su i organizirani izleti na otoke Rab i Krk i panoramske vožnje turističkim brodovima, izleti u nacionalne parkove (Plitvička jezera, Brijuni, Risnjak, Sjeverni Velebit i Krka), Opatiju, Istru, Postojnu i Veneciju, a znamenitosti i ljepote okolnih gradova, mjesta, otoka i nacionalnih parkova, se, zahvaljujući blizini i dobroj prometnoj povezanosti, mogu istražiti i samostalno.