Leider haben  wir das noch nicht in Ihre Sprache übersetzt.  Für Ihre Bequemlichkeit  werden wir uns bemügen das so schnell wie möglich zu machen

villa_niko

VILLA NIKO

DRAMALJ

CRIKVENIČKA RIVJERA

Dramalj se nalazi u sklopu  poznate Crikveničke rivijere, a posebno postaje poželjno  jadransko ljetovalište otkada je priznat kao jedno od najboljih klimatskih lječilišta. Pod krasnim planinskim lancem koji se je nadvio nad Rivijeru i zelenim oazama je više nego izazov spojiti boravak na moru sa šetnjama po bliskim planinama. Dramalj  podjednako osvaja i  svojim šetnicama koje se protežu uz more  kud god krenuli. Sigurno ćete poželjeti bicikl umjesto auta ili korčule umjesto taxija. Pogled na otok Krk. A sam podatak da ste izolirani od  velikog ljetnog prometa  a udaljeni svega 15 minuta od autoputa govori  o atraktivnosti lokacije, Zbog udaljenosti cca  dva sata od Zagreba ili Italije  odnosno tri sata od Ljubljane ili Austrije   ili na par sati više  od Srednje Evrope  nije više strana pojava da nam gosti dođu  na  preko vikenda  ili na jedan dan.

Objekt Villa Niko je djelomično smješten u  starinsku vilu sa početka 20 stoljeća. Nalazi se uz šetnicu na samoj obali mora sa  velikom plažom od objekta udaljenom 10 m.

Na raspolaganju je 20 soba (dvokrevetne  ili  trokrevetne i  family sobe) sve sobe imaju vlastite kupaonice. Sobe su klimatizirane a većina soba ima balkon ili terasu. U sklopu vile je i restoran „Stara Nona“ sa velikim izborom jela domaće i internacionalne kuhinje.

U villi Niko je moguće konzumirat  sva tri obroka (doručak, ručak i večera ) i svakako ala karte u restoranu. Doručak se poslužuje formom  švedskog stola (detaljniji opis vidi  tu) a večere su po izboru iz tri menija. Gostima je na raspolaganju također i salata pult. Ručak si gost bira iz ponuđenog jelovnika u restoranu „Stara Nona“ koji je u sklopu ville. U slučaju da gosti imaju posebne zahtjeve treba se dogovoriti unaprijed.