03
plaža Villa Niko Dramalj
Hotel villa Niko pogled sa balkona
niko_villa
Hotel villa Niko Crikvenica- Dramalj
02
Hotel villa Niko noću
Hotel villa Niko Crikvenica- Dramalj

Villa Niko

Restoran-Stara-Nona_intro2

Restoran Stara Nona

Unfortunately, we still haven´t this translated into your language. For your convenience,  we will try to make it as soon as possible

DOBRODOŠLI u Hotel Villa Niko, Dramalj

Ovo je priča o zemlji tisuću otoka i slikovitih krajolika.. o boravku na prelijepim plažama … uvalama ili o šetnji beskrajnim šetnicama uz more, bez obzira jeste li na otocima ili na kopnu ili na moru….

Jednostavno rečeno, to je priča o tome kako preživjeti odmor sa puno pozitivnih emocija i doživljaja. Smještaj, rekreacija, kulinarski specijaliteti, kultura, sport, romantika … Ovo je priča o Hrvatskoj, i najljepšim  doživljajima, bez obzira da li ste okruženim epskim prizorima morskog plavetnila ili uživate negdje na terasi hotela…. Našeg hotela: Villa Niko u DramljuCrikvenici odnosno Crikveničkoj rivejeri

Ovo je priča o zemlji koja će još dugo biti prostor za istinske inspiracije.

Nudimo najbolje što možemo, to najbolje od nas. Bez obzira za koji objekt se odlučite, uvijek ćemo se radovati Vašoj posjeti. Trudimo se, napraviti sve, kako bi se gosti osjećali ugodno i kako bi nam se uvijek vraćali, na obostrano zadovoljstvo. Nastojimo stalno poboljšavati i obogaćivati usluge u svakom našem objektu.

Radujemo se Vašoj posjeti  u villu „ Niko“.

Naše goste uvijek nagrađujemo osmijehom, ljubaznošću i radošću zato što su došli upravo kod nas i nikad ne zaboravljamo naš moto “osmijeh, Jadran i srce na dlanu …”.

Uvijek ponosni što smo Vaši domaćini ma gdje billi u Villi Niko  Dramalj  ili u restoranu „Stara Nona“ Dramalj